29-09-2009Kunsten at lave en god forretning ud af at give sine ydelser væk er hovedemnet på netværkskonferencen ”Freeconomics, om gratis it – i anvendelse og forretningsmodeller”. Konferencen, som er støttet af Region Midtjylland, holdes 29. oktober på Århus Rådhus.

Gratis it illustrerer en tendens, som ikke er til at komme uden om - og som har relevans for både leverandører og brugere. En række af de seneste års største it-succeser er netop baseret på at give it-ydelser væk, eksempelvis Skype og Google. Men hvordan laver man en god forretning ud af at give sine ydelser væk, og hvorfor er ’free’ en af fremtidens forretningsmodeller?
For brugerne er de gratis it-ydelser attraktive. Open source har været på banen en del år, og topaktuelt nu er cloud computing. Men ér det gratis it – eller følger der andre omkostninger med?
På Event 2009 belyses Freeconomics fra adskillige vinkler, og deltagerne får indsigt i en forretningsmodel, som kommer til at påvirke vores allesammens fremtid. Mød Martin Thorborg, Signe Wenneberg og mange flere spændende og motiverende oplægsholdere.

Del af it-satsning
Bag konferencen står It-forum Midtjylland, der er et vidennetværk for it-interesserede virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder i Region Midtjylland.
Konferencen understøtter Vækstforums it-satsning ”iKraft”, hvor it-forum er en af tre aktører.
På konferencen vil formanden for Vækstforum Midtjylland Bent Hansen overrække it-prisen.

Læs mere om arrangementet


Yderligere oplysninger:

Annemette Overdahl Kuijpers
Kommunikationsmedarbejder
it-forum midtjylland
Telefon: 8734 5658
Mobil: 2988 9269
annemette@itforum.dk