Med tre friske indlæg er valgkampen til regionsrådet skudt i gang på valgbloggen.

Valgbloggen er et tilbud til samtlige kandidater til regionsrådsvalget i Region Midtjylland, og indtil nu har i alt 14 kandidater taget imod tilbuddet. Heraf har tre allerede skrevet deres første indlæg.

- Med valgbloggen ønsker regionsrådet at understøtte dialogen mellem vælgere og politikere. Samtidig vil vi synliggøre den politiske debat om de vitale områder i det danske velfærdssamfund, som er i spil, når det handler om regionspolitik, siger regionsdirektør for Region Midtjylland, Bo Johansen.

Han tilføjer, at valgbloggen samtidig er en oplagt mulighed for vælgerne til komme tættere på kandidaterne på tværs af de store, geografiske afstande i regionen.

Andre medier

Den digitale valgkamp på bloggen bliver suppleret af et tilbud til kandidaterne om at synliggøre deres aktiviteter og synspunkter på valghjemmesiden via netmediet Twitter.

Når valgdatoen den 17. november kommer tættere på, åbner valghjemmesiden desuden for ”Det døgnåbne vælgermøde”. I modsætning til på bloggen, er det her vælgerne, der sætter dagsordenen.

Følg den digitale valgkamp på:

 

Flere oplysninger

Regionsdirektør Bo Johansen 8728 5020 / 2069 1400 / bo.johansen@stab.rm.dk

Kommunikationschef Birgitte Thinghom 8728 5810 / 2266 9500 / birgitte.thingholm@stab.rm.dk