Mandag overrakte formanden for Støtteforeningen, Regionshospitalet Ringkøbing, Bent Lundstrøm, en bærbar PC til de sengeliggende patienter på medicinsk afdeling i Ringkøbing. Se billeder fra den lille højtidelighed!Se billeder fra overrækkelsen på Youtube - tryk her!

Mandag den 11. januar kl. 9.30 overrækker formanden for Støtteforeningen, Regionshospitalet Ringkøbing, Bent Lundstrøm, en bærbar PC til de sengeliggende patienter på medicinsk afdeling i Ringkøbing.


- Jeg har været indlagt på hospitalet flere gange og hver gang har jeg fået en rigtig god behandling. Men jeg har også savnet kontakten til alt det derude i samfundet, når jeg har ligget i hospitalssengen, fortæller Bent Lundstrøm.

Og det samme fortæller kollegerne i støtteforeningen. Derfor besluttede støtteforeningen, at hospitalet i forbindelse med sit 100 års jubilæum skulle have en bærbar PC med netopkobling, så patienterne kan holde sig orienteret med nyheder og andet på nettet, Chefsygeplejerske i Hospitalsenheden Vest, Ida Gøtke, glæder sig til at modtage gaven på vegne af personale og patienterne på medicinsk
afdeling:

- Heldigvis er de dage forbi, hvor patienten passivt var til stede og overgav sig til lægens og sygeplejerskens faglige autoritet. I dag forstår vi vigtigheden af, at patienten aktivt bidrager til at komme sig over sin sygdom. Så en bærbar PC med adgang til nettet er den bedste gave vi kan få, fordi patienterne får lettere adgang til aktivt at kunne følge med i nyhederne, sende mails til familie, venner og bekendte og meget mere.

Gaven overrækkes mandag den 11. januar kl. 09.30 på Medicinsk Afdeling i Ringkøbing.

Yderligere oplysninger
Chefsygeplejerske Ida Gøtke, tlf. 2048 0689