Region Midtjylland deltager med 15 workshops og en præsentation af den prisbelønnede kampagne ”Tænk før du råber” på dette års Personalepolitiske Messe i Bella Centret. En regionsansat er finalist i kampen om at blive årets "hverdagens mester".
Region Midtjylland deltager aktivt på den store Personalepolitiske Messe i København tirsdag den 12. januar. Med 15 workshops og en præsentation af den prisbelønnede kampagne ”Tænk før du råber” er Region Midtjylland flot repræsenteret på dette års Personalepolitiske Messe i Bella Centret. På messen skal årets "hverdagens mester" vælges. Her er en medarbejder fra Viborg en af de fem finalister.

Formålet med den Personalepolitisk Messe 2010 er at:
- Synliggøre de mange personalepolitiske initiativer og projekter, der findes i regioner og kommuner i Danmark.
- Give mulighed for at blive inspireret til det videre arbejde lokalt.
- Skabe rum for dialog på tværs af regioner, kommuner, faggrupper og ansvarsområder.
- Være et udstillingsvindue for regioner og kommuner som moderne og attraktive arbejdspladser.

På messen har Region Midtjyllands en stand, som er bemandet med medarbejdere fra regionshusene og de deltagende oplægsholdere. På standen kan de besøgende få inspiration og høre mere om, hvordan Region Midtjylland arbejder med at udvikle personalepolitiske initiativer på tværs af hele regionen. Initiativer, som gør regionen til en rummelig og attraktiv arbejdsplads, med jobs ”der giver mening”!

Parterne bag messen
Det Personalepolitiske Forum er et debatforum nedsat af Kommunernes Landsforening, Danske Regioner og KTO - Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte. Sundheds¬kartellet medfinancierer og indgår i forberedelsen og afviklingen af Personalepolitisk Messe 2010
Gennem dialog og debat inspirerer Det Personalepolitiske Forum de regionale og kommunale arbejdspladser til fokusere på behovet for en aktiv og synlig personalepolitik.

Messens temaer
Sundhed og trivsel
Medindflydelse på eget arbejde
Rekruttering
Ledelse
Kompetenceudvikling 


Se mere om messen på forhandlingsfaellesskabet.dk

Fem finalister klar til "Hverdagsmesterskabet"
Fem finalister er blandt flere hundrede indstillede udvalgt til en pris som hverdagens helt. På messen kåres Danmarks nye ”Hverdagsmester". Blandt de fem finalister er apoteksportør Jørgen Jepsen fra Hospitalsapoteket ved Regionshospitalet Viborg. Det er hans chef, som har indstillet ham. I indstillingen skrev Jørgen Jepsens chef:
- Jørgen er en ildsjæl på arbejdspladsen med personlige egenskaber, der rummer ledergener, humor og kreativ tilgang til problemløsning.
- Jørgen har kreeret en særlig væskebus, der kører rundt på hospitalets afdelinger med infusionsvæsker i løs vægt i stedet for de traditionelle leverancer i papkasser. Ordningen er tidsbesparende, og samtidig udgås en masse pap på afdelingerne – og siden hen i affaldscontainerne.

Læs mere om Jørgen Jepsen.
Læs mere om konkurrencen


Koncern HR er tovholder for Region Midtjyllands deltagelse i messen, kontaktperson er mangfoldighedskonsulent Anders K. Kristensen, tlf. 87 28 54 83