På dagen for Regionshospitalet Hernings 100-års jubilæum 1. februar besøger regionsrådet Onkologihuset i Hospitalsenheden Vest.På dagen for Regionshospitalet Hernings 100-års jubilæum 1. februar besøger regionsrådet Onkologihuset i Hospitalsenheden Vest.

I anledning af at Regionshospitalet Herning holder 100 års jubilæum 1. februar, benytter regionsrådet samtidig lejligheden til at besøge Onkologihuset i Herning.

Besøget i Onkologihuset varer en time med oplæg, rundvisning i ambulatorium og på sengeafsnit. Besøget slutter af med fremvisning af de to stråleacceleratorer i stueetagen.

Program for rundvisning kl. 13.00 – 14.00

Kl. 13.00: Samling i aulaen i Onkologihuset. Oplæg om kræftbehandling og udvikling i behandlingsmuligheder v/ ledende overlæge Knud Aage Møller, Onkologisk Afdeling.

Kl. 13.20: Personalet viser rundt i Onkologihusets ambulatorium og sengeafsnit.
Kl. 13.40: Fremvisning af stråleacceleratorer i stueetagen og videokonferencerum.

Pressen er velkommen.

Fakta om Onkologihuset
  • Onkologihuset er en strålesatellit i samarbejde mellem Hospitalsenheden Vest og Onkologisk Afdeling på Århus Universitetshospital.
  • Onkologihuset har 6000 behandlinger pr. accelerator pr. år, og betyder, at kræftpatienter fra Midt- og Vestjylland kan komme hurtigere i behandling.
Læs mere: http://www.vest.rm.dk/aktuelt/onkologihuset

Yderligere information
Per Østergaard Jensen, cheflæge, Hospitalsenheden Vest tlf.: 9927 2710
Knud Aage Møller, ledende overlæge, Onkologisk Afdeling, tlf.: 4054 9131