Psykiater Jan Wollenberg bliver ny ledende overlæge i Regionspsykiatrien Skive.
Psykiater Jan Wollenberg bliver ny ledende overlæge i Regionspsykiatrien Skive. Han vil blandt andet have fokus på at hjælpe voksne med ADHD.


Psykiatrisk overlæge Jan Wollenberg begynder 1. marts på jobbet som ledende overlæge i Regionspsykiatrien Skive. Han kommer fra en stilling som overlæge i Regionspsykiatrien Holstebro.

Jan Wollenberg er uddannet læge fra Odense Universitet i 1973. I 1981 blev han speciallæge i psykiatri.

Han har arbejdet i blandt andet New Zealand, Sverige, Skotland, Norge, Odense, Viborg og Ålborg, lige som han i en periode også har været privatpraktiserende psykiater i Herning.

Jan Wollenberg har blandt andet beskæftiget sig med spiseforstyrrelser og voksne med diagnosen ADHD. Han var blandt de første i verden, der holdt foredrag på en international kongres om ADHD hos voksne.

- Jeg ser frem til at tage fat på jobbet i Skive. Jeg har arbejdet ni år som ledende overlæge i Skotland og Norge, og det har givet mig gode erfaringer. En af udfordringer i mit nye job bliver at få indflydelse på den fremtidige behandling af ADHD hos voksne ud fra de erfaringer, jeg fik, mens jeg arbejdede i Norge, siger Jan Wollenberg.

Flere oplysninger
Jan Wollenberg, tlf. 9912 5694 / 8728 7600 (Fra 1. marts)