Den seneste opgørelse af hospitalernes kvalitet på viser en solid fremgang og en flot placering til Hospitalsenheden Vest.Den seneste opgørelse af hospitalernes kvalitet viser en solid fremgang og en flot placering til Hospitalsenheden Vest.

www.sundhedskvalitet.dk bliver de danske hospitaler sammenlignet på baggrund af 16 nøgletal og får en karakter mellem én og fem stjerner.

Ingen hospitaler har i denne omgang opnået fem stjerner, men et lille eksklusivt felt lyser op i stjernevrimlen, idet de har opnået fire. I det fineste selskab finder man i denne omgang Regionshospitalet Holstebro, Ringkøbing og Herning.

Hospitalets efterlevelse af ventetid ved livstruende sygdomme har været særlig god. Det betyder, at der er en forholdsvis stor andel af hospitalets patienter, som er blevet behandlet indenfor tidsrammen i de forskellige kræft- og hjertepakker.

De iøjnefaldende resultater fra den Landsdækkende Undersøgelse af Patienttilfredshed, hvor Hospitalsenheden Vest klarede sig markant over landsgennemsnittet, har også haft en stor effekt på bedømmelsen. Selv hospitalets dårligste resultater fra denne undersøgelse var gode i forhold til landsgennemsnittet.

Flere oplysninger
  • Kvalitetskonsulent Eva Natalia Glassou, Kvalitet og Udvikling, Hospitalsenheden Vest, tlf. 9927 6976
  • Cheflæge Per Østergaard Jensen, Hospitalsenheden Vest, tlf. 9927 2710