Mandag den 22. marts besøger regionsrådet Århus Universitetshospital, Skejby.
Mandag den 22. marts besøger regionsrådet Århus Universitetshospital, Skejby.

Regionsrådet for Region Midtjylland skal blandt andet høre professor Jens Chr. Djurhuus, der er leder af Klinisk Institut, fortælle om den aktuelle forskning på hospitalet og om samarbejdet med det sundhedsvidenskabelige fakultet ved Aarhus Universitet.

I løbet af formiddagen går regionsrådet på Fødeafdelingen for at studere, hvordan fødselslæger, jordemødre og børnelæger finder og tager imod børn, som har brug for særlig hjælp og behandling under og efter fødslen.

Regionsrådet kommer også til at møde hjertespecialister, der vil demonstere, hvad den højt specialiserede hjertekirurgi på Skejby kan gøre for patienterne, og fortælle om de kommende års udfordringer for hjertekirurgien.

Om eftermiddagen besøger regionsrådet Molekylær Medicinsk Afdeling (MOMA). MOMA er en ny afdeling i Skejby, der blev indviet i marts 2009. På MOMA får regionsrådet et indblik i, hvordan molekylær medicin kan bidrage til, at kræft opdages tidligere ligsom de får viden om ny medicin og skræddersyet behandling.


Pressen er velkommen
Pressen er velkommen til at deltage under besøget.

Tilmelding til Hans Theut: 8728 5317 / hans.theut@stab.rm.dk

Fakta
• Yderligere information om MOMA: www.moma.skejby.dk

• Skejby er en del af Århus Universitetshospital, og derfor foregår der megen forskning, uddannelse og samarbejde med private virksomheder. Læs mere om Skejby: www.skejby.dk

Læs program for regionsrådets besigtigelsestur til Skejby


Flere oplysninger
Informationschef Lars Elgård Pedersen, Skejby, 89 49 50 40 / lars.elgaard@skejby.rm.dk

Kontaktoplysninger på alle regionsrådets medlemmer