I aften gælder det Ulfborg: Borgermøde om det akutte sikkerhedsnet for borgerne i Nordvest. Se mødet direkte - og gense mødet i Hvidbjerg på regionens hjemmeside.
Det akutte sikkerhedsnet for borgerne i Nordvest er i aften til debat i Ulfborg. Mødet er det sidste af tre borgermøder om Region Midtjyllands forslag til Akutplan for Nordvestjylland. Møderne kan ses - og genses - på regionens hjemmeside.


Det sidste af tre planlagte borgermøder om Region Midtjyllands forslag til akutplan for Nordvestjylland finder i aften sted i Ulfborg. Mødet begynder i Vestjydsk Fritidscenter kl. 19, og er det enten et ubelejligt tidspunkt eller for lang vej at køre, så er der hjælp at finde på www.RegionMidtjylland.dk.

Umiddelbart før mødet begynder et kamera at sende levende lyd og billeder til internettet, så alle med en computer kan følge borgermødet hjemmefra.

Videoafspilleren finder du fra forsiden af www.RegionMidtjylland.dk.

Stil spørgsmål på mail og få svar på video
Under mødet kan "seerne" sende en mail med spørgsmål til paneldeltagerne. Spørgsmål skal sendes til mailadressen: akutnordvest@stab.rm.dk


Video fra Hvidbjerg
Mandagens møde i Hvidbjerg på Thyholm blev også sendt direkte og siden blevet gemt, så det kan genses på internettet. Videoen rummer både orienteringen om forslaget til akutplan og den efterfølgende debat med politikere og borgere.