To behandlere fra Team for Personlighedsforstyrrelser på Fuglemosevej i Kjellerup fortæller om deres arbejde.


Mød to behandlere fra Team for Personlighedsforstyrrelser på Fuglemosevej i Kjellerup, der vil fortælle om deres arbejde i teamet, og en kvinde med diagnosen borderline, der fortæller om sin sygdom, og hvad behandlingen har betydet for hende.



Borderline er en form for personlighedsforstyrrelse. Patienter, der lider af sygdommen, har ofte et vanskeligt liv med usikkerhed om egen identitet og med problemer i forhold til andre.


På temaaftenen vil socialformidler Sanne Bay Rasmussen og psykolog Alice Pedersen fortælle om, hvordan symptomerne på borderline kommer til udtryk. De vil også fortælle om deres arbejde i Team for Personlighedsforstyrrelser i Kjellerup, hvor de arbejder med at give patienten færdigheder og teknikker til at tackle verden på en mere hensigtsmæssig måde. Terapiformen kaldes for dialektisk adfærdsterapi.


Derudover vil en kvinde med diagnosen borderline fortæller om sin sygdom, og hvad behandlingen i teamet har betydet for hende.

Første gang i Kjellerup
Fuglemosevej 1A i Kjellerup huser to behandlingstilbud under regionspsykiatrien. Klinik for angst og tvangslidelser og Team for Personlighedsforstyrrelser.


Det er første gang PsykInfo, Region Midtjylland, afholder en temaaften i Kjellerup.


Fakta
Temaaftenen finder sted tirsdag den 4. maj kl. 19.30-21.30 på Kjellerup Bibliotek, Tinghusevej 16, 8620 Kjellerup.

Billetter kr. 40,- sælges fra tirsdag den 27. april kl. 12 i PsykInfo, Region Midtjylland på tlf: 7789 3234 eller på psykinfo@rm.dk


Flere oplysninger
Else Iversen, overlæge, Team for Personlighedsforstyrrelser i Kjellerup 87 70 22 00 / 21 69 22 03

Kontaktperson i PsykInfo: Line Gry Christensen 7789 3232