Ole Mølgaard er ansat som ledende overlæge på den nyoprettede Fælles Akutmodtagelse på Århus Universitetshospital, Århus Sygehus.

Ole Mølgaard er ansat i en nyoprettet stilling som ledende overlæge af en helt ny afdeling på Århus Universitetshospital, Århus Sygehus. Afdelingen skal sikre, at alle akutte patienter får én fælles indgang med fælles retningslinjer for modtagelse, diagnoser og indledende behandling.

Ole MølgaardOle Mølgaard er 53 år og har siden 2005 været overlæge på Anæstesiologisk Afdeling på Århus Sygehus. Han har desuden som AMK-læge (Akut medicinsk koordination) deltaget i koordinering af beredskabet ved større ulykker i Region Midtjylland.

Den nye ledende overlæge afsluttede medicinstudiet ved Aarhus Universitet i 1989 og blev speciallæge i anæstesiologi i 2002. Han har gennem flere år været lægefaglig kursusleder på akutuddannelserne i Region Midtjylland og Region Nordjylland

Den Fælles Akutafdeling vil i løbet af de kommende år få til huse i Det Nye Universitetshospital i Skejby.

Yderligere oplysninger
Ole Mølgaard, ledende overlæge Den Fælles Akutmodtagelse, Århus Universitetshospital, Århus Sygehus, tlf. 8949 2231 / olemoelg@rm.dk