Efter mere end 20 år som chefsygeplejerske på Regionshospitalet Randers og Grenaa har Karin Valbæk valgt at gå på pension.
Efter mere end 20 år som chefsygeplejerske på Regionshospitalet Randers og Grenaa har Karin Valbæk valgt at gå på pension.


I en alder af 62 år lader Karin Valbæk sig pensionere den 30. november for at få mere tid til familie, venner og private interesser.

Karin Valbæk har som ganske få et indgående kendskab til det danske hospitalsvæsen og har været med til at tegne linjerne for moderne hospitalsledelse.

 


- Karin Valbæk er en vidende og dygtig leder. Hun er altid gået efter at udvikle kvaliteten i sundhedsvæsenet. Ikke kun i selve behandlingen, men også når det gælder om at indrette behandlingsforløb bedre og mere effektivt. Og resultaterne har hun nået med lige dele dygtighed, ro og venlighed, siger regionsrådsformand Bent Hansen (S).

 

Direktør Ole Thomsen siger:
- Region Midtjylland mister en fast ankerperson i ledelsen. Mange ledere har lært meget af Karin, både fagligt og personligt. Hun har sat et stort aftryk, både på hospitalet i Randers, i Århus Amt og i Region Midtjylland.

Stillingen som chefsygeplejerske på Regionshospitalet Randers og Grenaa bliver opslået snarest. Den nye chefsygeplejerske vil indgå i hospitalsledelsen sammen med hospitalsdirektør Gert Sørensen og cheflæge Lone Winther Jensen (fra 1. oktober).

Foto

Fra cv’et

  • 1990 – 2010 Chefsygeplejerske, hospitalsledelsen, Randers Central Sygehus / Regionshospitalet Randers & Grenaa
  • 1984 - 1990 Forstander, sygeplejeledelsen, Randers Centralsygehus 
  • 1980 – 1984 Viceforstander, sygeplejeledelsen, Silkeborg Centralsygehus


Flere oplysninger

  • Regionsrådsformand Bent Hansen (S): 4031 3707 / bent.hansen@rr.rm.dk 
  • Direktør Ole Thomsen: 8728 5040 / 2146 9807 / olethom@stab.rm.dk 
  • Karin Valbæk, chefsygeplejerske, 8910 2074 / 2146 9808 / karivalb@rm.dk 
  • Kontaktoplysninger på alle regionsrådets medlemmer.