24-08-2010Med DI og Vindmølleindustrien som medarrangører inviterer Region Midtjylland de midtjyske erhvervsledere til konferencen ”Industri i verdensklasse”.


Det foregår 6. oktober 2010 i Herning Kongrescenter fra klokken 11 til 18:30, og det er gratis at deltage.
Konferencen sætter fokus på industriens udfordringer og udviklingsmuligheder de kommende år. Hvad kan vi sammen gøre i Region Midtjylland for at støtte industriens udviklingsmuligheder i en globaliseret verden?

Blandt oplægsholderne er dr. Burton Lee fra Stanford University og koncernchef Ditlev Engel fra Vestas Wind Systems A/S.

Burton Lee har mange års erfaring med teknologisk venturekapital og innovationsstrategi i såvel små nystartede virksomheder som store internationale koncerner såsom GE og DaimlerChrysler. Herudover har han lang erfaring med strategiske partnerskaber mellem industri, universiteter og det offentlige i Europa og USA. Han har blandt andet siddet i den irske regerings tænketank om innovation.

Ditlev Engel er kendt for sin succesfulde ledelse af Vestas Wind Systems A/S og for de ambitiøse mål, han sætter for virksomhedens udvikling.

Se mere på www.verdensklasse.nu