Tove Nedergaard er blevet ansat som ny forstander for den regionale døgninstitution Ulriksdal i Viborg. Tove Nedergaard overtager posten efter Vera Lambertsen, der går på efterløn.


Tove Nedergaard er blevet ansat som ny forstander for den regionale døgninstitution Ulriksdal i Viborg. Tove Nedergaard overtager posten efter Vera Lambertsen, der går på efterløn.

Tove Nedergaard er 44 år og uddannet pædagog. Hun har desuden lederuddannelser fra Ringkjøbing Amts og Århus Universitet på sit cv.
 
Den nye forstander kommer fra en stilling som afdelingsleder ved døgninstitutionen Tjørringhus i Herning og har tidligere arbejdet som pædagog igennem en årrække samme sted. Hun har desuden i perioder arbejdet som henholdsvis pædagogisk konsulent og småbørnsvejleder i Ringkjøbing Amt.

Tove Nedergaard bliver leder af en veletableret institution med en bredt sammensat personalegruppe. Hun får samtidig ansvaret for at fastholde og videreudvikle Ulriksdal som en højt specialiseret institution til børn og unge med særlige behov. Tove Nedergaard får desuden et tæt samarbejde med forældrene og brugerkommunerne.

- Valget faldt på Tove Nedergaard, fordi hun havde præcis de faglige og menneskelige kvalifikationer, der skulle til for at matche kravene til stillingen, siger centerchef Søren Johnsen fra Center for Børn, Unge og Specialrådgivning, der varetager driften for Region Midtjyllands døgninstitutioner for børn og unge.

Tove Nedergaard tiltræder stillingen 1. september 2010.

Kontakt:

Tove Nedergaard kan kontaktes på telefon 22 36 08 68

Søren Johnsen kan kontaktes på telefon 87 28 40 41

Fakta:

  • Ulriksdal er en regional specialinstitution for børn og unge med hjerneskade kombineret med svære fysiske handicap.
  • 15 døgn- og aflastningspladser fordelt på to afdelinger.
  • 35 ansatte, der omfatter både pædagoger og plejepersonale.