I år deltager flere end 1000 eller hver 3. medarbejder fra Århus Universitetshospital, Skejby, i løbearrangementet DHL Stafetten.


Der bliver sat løbsrekord, når DHL Stafetten i Århus skydes i gang tirsdag 17. august. Fra Århus Universitetshospital, Skejby, deltager 1004 læger, sygeplejersker, bioanalytikere, lægesekretærer, fysioterapeuter og jordemødre.

DHL Stafetten har udviklet sig til et fællesarrangement for hospitalets ledere og medarbejdere. Hospitalet sponsorerer de ansattes løbetrøjer, og hospitalsledelsen stiller selv op i Mindeparken og griller pølser til medarbejderne.

„Det styrker arbejdsmiljøet, at man har en hyggelig aften sammen udenfor arbejdspladsen, og det er dejligt at opleve fællesskabet og at se, hvordan kolleger trækker hinanden med“, siger cheflæge Kristjar Skajaa.

„Samtidig får DHL Stafetten medarbejderne i gang med at motionere for at få en rimelig tid, og vi ved at motion har en positiv virkning på sundhed og trivsel“.

Afdelingerne kappes om, hvem der kan stille med flest hold. Forrige år deltog 400 ansatte, sidste år nåede antallet op på 650, og i år har hospitalet uddelt 1004 løbetrøjer til medarbejdere, der skal deltage i DHL Stafetten. Desuden deltager en del ansatte i DHL Stafetten sammen med løbeklubben KUUL, der samler penge ind til hjertebørnene.

I år bliver deltagerne fra Skejby meget synlige ved det store arrangement, idet de stiller i ambulance-neongule løbetrøjer med sloganet 'Skejby i bevægelse'.

Yderligere information:
Cheflæge Kristjar Skajaa, tlf. 89 49 50 02
HR-funktionsleder Allan Christiansen, tlf. 89 49 50 72 eller mobil 23 29 43 23