Den planlagte indførelse af et nyt telefonsystem på Århus Universitetshospital, Århus Sygehus, er udsat til sommeren 2011.


Den planlagte indførelse af et nyt telefonsystem på Århus Universitetshospital, Århus Sygehus, er udsat til sommeren 2011.

For få uger siden gik Regionshospitalet Viborg over til det nye telefonsystem, og det er erfaringerne herfra, der nu får hospitalsledelsen på Århus Sygehus til at udsætte overgangen til telefonsystemet, fortæller funktionsleder Michael Jensen, Driftsafdelingen, der har ansvaret for at indføre telefonsystemet på Århus Sygehus.

- Regionshospitalet Viborg har oplevet tekniske problemer efter implementeringen af det nye telefonsystem. Derfor vælger vi at udsætte overgangen, indtil vi er helt sikre på, at problemerne er løst. Vi har truffet beslutningen ud fra et forsigtighedsprincip, fordi vi prioriterer sikkerheden for patienterne højest, siger Michael Jensen.

Hospitalsledelsen er ikke i tvivl om, at Region Midtjylland og telefonselskabet Eltel får løst problemerne.

Efter planen skulle samtlige telefonnumre på Århus Sygehus være skiftet ud midt i december, men nu vurderer Michael Jensen, at det først kommer til at ske i løbet af sommeren 2011.

Yderligere oplysninger
Michael Jensen, Funktionsleder, Driftsafdelingen, Århus Universitetshospital, Århus Sygehus 89 49 72 32 / mikjen@rm.dk