En af de kendte stemmer i omstillingen i Regionshuset Viborg: Jette Busch Nielsen

Natten til fredag den 27. maj skifter Region Midtjyllands fire regionshuse i Horsens, Århus, Holstebro og Viborg næsten alle sine telefonnumrene ud.

Den sidste torsdag i maj går de fleste medarbejdere i Region Midtjyllands administration sikkert hjem som de plejer ved 16-tiden. Og på vej ud af døren er det næppe telefonnumre de tænker mest på. Men det er der andre der gør. For i løbet af aftenen og natten bliver en masse ”brugte” numre skiftet ud med flunkende nye. Og går alt efter planen, så er der nye numre parat, når medarbejderne møder igen fredag den 27. maj om morgenen.

Hent postkort med nye
hovednumre på Regionshusene

I Horsens og Viborg bliver regionshusenes nye hovednummer 7841 0000. Regionshuset Århus skifter nummer til 7841 0003 og Regionshuset Holstebro får 7841 0007.

Et lille øjeblik
Selvom installationen sikkert går glat, så bliver fredag uden tvivl en travl dag i Region Midtjyllands omstillinger. For ikke alene skal omverdenen sikkert have lidt hjælp til at vænne sig til det nye hovednummer. Fredag morgen bliver alle interne telefonnumre også et ciffer længere, så der fremover er fem tal i hvert lokalnummer. Det lyder måske ikke som en stor ting, men der rigtig mange samtaler, der kan nå at gå galt i byen, inden de nye numre sidder fast i hukommelsen.

Omstillingerne i Holstebro, Århus og Viborg hjælper hver dag hinanden, så der ikke opstår kø på linjerne.

- Men fredag morgen kan det godt være det bliver svært at nå alle opringninger helt uden ventetid, siger receptionist Jette Busch Nielsen.

Mange nye numre
Nummerskiftet er et led i Region Midtjyllands telefoni-system, Midt-Telefoni, der allerede er installeret på de fleste af regionens hospitaler, institutioner og regionshuse m.m.

I alt rummer det nye telesystem 70.000 telefonnumre, og 5000 af dem er reserveret til administrationen. En del af numrene skal senere bruges til bl.a. teknik, men der bliver med andre ord mange flere numre, end der er administrative medarbejdere.

Gratis tale medarbejderne imellem
Når telefonsystemerne er skiftet på alle hospitaler og institutioner i Region Midtjylland, kan medarbejderne ringe gratis på tværs af regionens arbejdspladser.

Region Midtjyllands hjemmeside bliver naturligvis også opdateret med de nye telefonnumre.

Foto
Hent foto af receptionist Jette Busch Nielsen

Flere oplysninger

  • Projektleder Rikke Stein, tlf. 8727 5331