Lions Pris 2011 går til at hjælpe Regiosnhospital Hammel Neurocenter med at etablere terapeutiske udemiljøer.Centerledelsen fra RH Hammel Neurocenter modtog den 28. juli Lions Pris overrakt af H.K.H. Prinsgemalen på Gråsten Slot. Fra venstre ledende terapeut Lis Holm Kleinstrup, H.K.H. Prinsgemalen, konst. ledende overlæge Merete Stubkjær Christensen og oversygeplejerske Vibeke Prenter.
Foto: Lions Club Danmark

Lions Pris 2011 går til at hjælpe RH Hammel Neurocenter med at etablere terapeutiske udemiljøer. Prisen på en halv million kroner blev uddelt torsdag den 28. juli på Gråsten Slot. Her modtog centerledelsen prisen, der blev overrakt af protektor for Lions Clubs International H.K.H. Prinsgemalen.

Det er veldokumenteret, at miljøet har en stor betydning for rehabiliteringsprocessen, og med Lions Pris kan et stort ønske om at anlægge nyt og forbedre den allerede eksisterende sansehave indfries.

- Det er en utrolig mulighed, for vi ved, at udemiljøerne gør en forskel for vores patienter. Vi har ikke selv haft de fornødne økonomiske ressourcer. Men pengene fra Lions Club giver os mulighed for at lave miljøer med aktiviteter, der stimulerer patienternes fysiske, kognitive og sociale færdigheder, forklarer centerledelsen på RH Hammel Neurocenter.

RH Hammel Neurocenter blev indstillet til prisen af Lions Club Kjellerup.


En del af de nuværende sansehaver på RH Hammel Neurocenter.

Se et detaljeret overblik over sansehave-skitserne. (jpg)


Regionshospitalet Hammel Neurocenter.


Ledende terapeut Lis Holm Kleinstrup modtager Lions Pris på en halv mio. kroner. Prisen blev overrakt af Lions Club Internationals protektor H.K.H. Prinsgemalen. Foto: Lions Club Danmark.