Hvordan gør i det? Formanden for Folketingets Integrationsudvalg søger opskriften på integration OG trivsel hos midtVask
MF Karen Jespersen besøger torsdag formiddag midtVask for at høre, hvordan vaskeriet har evnet at skabe Danmarks mest effektive vaskeri og samtidig en arbejdsplads, der er kendt for mangfoldighed.

Opskriften er klare mål og et stærkt fællesskab, understøttet af nogle ligeså klare værdier blandt en bevidst meget mangfoldig medarbejder sammensætning.

- Det er ikke mangfoldighed for mangfoldighedens skyld, men det er mangfoldighed, hvor vi evner at gøre positivt brug af hinanden styrker og hinandens forskelligheder med det eneste formål at hele tiden gøre det lidt bedre for vores kunder, siger vaskerichef Pernille Lundvang.

midtVask på Aarhus Universitetshospital er Danmarks største og mest effektive vaskeri.

midtVask er en selvstændig virksomhed, hvor de 180 medarbejdere dagligt vasker 28 tons vasketøj for hospitalerne i den østlige del af regionen, og midtVask har gennem en årrække indtaget positionen, som Danmarks mest effektive hospitalsvaskeri, mest af alt i kraft af dygtige og engagerede medarbejdere.

midtvask har i 2007 vundet Netværksprisen og Institut for Menneskerettigheders pris for Mangfoldighed.


Flere oplysninger
  • midtVask Vaskerichef Pernille Lundvang, tlf. 2467 5411