Folketingsmedlem Karen Jespersen, formand for Integrationsudvalget, besøgte torsdag formiddag midtVask på Aarhus Universitetshospital.




Karen Jespersen spørger ind til arbejdsgange under vaskerichef Pernille Lundvangs rundvisning på midtVask. Foto: Søren Braad Andersen

Folketingsmedlem Karen Jespersen, formand for Integrationsudvalget, besøgte torsdag formiddag midtVask på Aarhus Universitetshospital.

Benedict var på arbejde, Habibi var på arbejde og Anders var på arbejde. Midtvask er en multikulturel arbejdsplads, og torsdag hilste Formanden for Integrationsudvalget, Karen Jespersen, på alle tre, da hun besøgte midtVask på Aarhus Universitetshospital.

Karen Jespersen var blevet inviteret, og hun ville gerne se, hvordan et af Danmarks største og mest effektive vaskerier har evnet at skabe en så effektiv produktion og samtidig er en arbejdsplads, der er kendt for mangfoldighed og integration af ansatte. Og Karen Jespersen var imponeret af det, hun så, da vaskerichef Pernille Lundvang viste rundt.

- Det var meget spændende at se midtVask, og hvordan vaskeriet fungerer. Det er en effektiv arbejdsplads, men man har også formået at sikre en vellykket integration, og alle de ansatte, jeg mødte, var enormt imødekommende. Det vidner om et rigtig, rigtig godt arbejdsmiljø, fortæller Karen Jespersen.

Pernille Lundvang er glad for rosen og glad for den anerkendelse, som Karen Jespersen gav udtryk for undervejs:

- Vi er mange nationaliteter på midtVask, og det er en fordel. For vi er netop så effektive, som vi er, fordi vi er så mangfoldige og bruger de erfaringer og kompetencer, som de forskellige besidder, uddyber Pernille Lundvang.

MidtVask har godt 180 ansatte, og vaskeriet vasker dagligt 28 tons for Region Midtjyllands hospitaler.