Fredag får børneafdelingen på Regionshospitalet Herning en check på 110.000 kr. Pengene er samlet ind via en motions- og velgørenhedskampagne.
Fredag den 16. september får børneafdelingen på Regionshospitalet Herning en check på 110.000 kr. Pengene er samlet ind via en motions- og velgørenhedskampagne hos firmaet egetæpper.

Den store check er et håndgribeligt resultat af mange timers sund motion for medarbejderne hos egetæpper. I foråret tog virksomheden fat på en motions- og velgørenhedskampagne, som nu summer op til glæde for de mindste patienter på Regionshospitalet Herning.

Tæppefirmaets initiativ går under navnet ”Verden rundt for KidsAid”, og det har til formål at samle penge ind til syge børn gennem sund motion.

Velgørenhed gennem motion
Godt 160 medarbejdere og deres familier er med i projektet. For hver kilometer medarbejderne tilbagelægger donerer egetæpper 1 kr. til den danske velgørenhedsfond KidsAid, som herefter donerer midlerne ubeskåret videre til Børneafdelingen ved Hospitalsenheden Vest.

- Det har rigtig stor værdi og betydning for Børneafdelingens patienter og medarbejdere, at en virksomhed i lokalsamfundet tænker på os. Pengene fra egetæpper kommer til at gøre en stor forskel, der hvor de offentlige midler slipper op, siger Dagny Kloster, der arbejder som ledende oversygeplejerske på Børneafdelingen, Regionshospitalet Herning.

Pengene skal blandt andet bruges til at løfte afdelingens indretning.

Verden rundt to gange
Begejstringen for projektet er til at føle på hos egetæpper, hvor projektet netop har rundet 60.000 km. 
- Opbakningen har været overvældende, og vi er enormt stolte over den indsats, som medarbejderne har lagt for dagen, siger egetæppers administrerende direktør Svend Aage Færch Nielsen.

Link

Flere oplysninger