Mandag havde Billeddiagnostisk Afdeling i Brædstrup sin sidste patient. Afdelingen i Brædstrup lukker og flyttes til Skanderborg Sundhedscenter, hvor der åbner et nyt åbent ambulatorium i løbet af november.


Mandag havde Billeddiagnostisk Afdeling i Brædstrup sin sidste patient. Afdelingen i Brædstrup lukker og flyttes til Skanderborg Sundhedscenter, hvor der åbner et nyt åbent ambulatorium i løbet af november.

Det var med en blanding af vemod og glæde over hvad fremtiden vil bringe, at Billeddiagnostisk Afdeling i Brædstrup i mandags modtog sin sidste patient. Sygeplejerske Kirsten Nielsen som sidste år fejrede 40 års jubilæum i Brædstrup fik idéen til at overrække den sidste patient i Brædstrup Charlotte Borg en buket blomster.

Den overrakte buket blev et symbol på mindet om en dejlig tid i Brædstrup og en forestående ny og spændende start for åbent Billeddiagnostisk Ambulatorium på Skanderborg Sundhedscenter.

”Vi takker personalet i Brædstrup for en flot indsats og sætter pris på fremadrettet at kunne bruge deres erfaring i både Horsens og Skanderborg”, siger Oversygeplejerske Susie Holbech Esmann og glæder sig til et nyt og spændende kapitel for Billeddiagnostisk Afdeling på Skanderborg Sundhedscenter.

Effektivitet og patientvenlighed
”Vi flytter udstyret til Skanderborg Sundhedscenter” påpeger Oversygeplejerske Susie Holbech Esmann. Det nye åbne ambulatorium, der i løbet af november vil blive en realitet på Skanderborg Sundhedscenter, vil holde åbent alle ugens dage. Hos både patienter, personale og de praktiserende læger glæder man sig over udsigten til det åbne Billeddiagnostiske Ambulatorium. Et åbent ambulatorium er kendetegnende ved at patienten kan møde op uden forudgående tidsbestilling. Metoden er effektiv, patientvenlig, fleksibel og desuden undgår man ventelister.

Selvom Billeddiagnostisk Afdeling på Regionshospitalet Brædstrup lukker, er der stadig er en del tilbud på stedet. Heriblandt Livsstilscentret, Fertilitetsklinik, Medicinsk og geriatrisk rehabiliteringsafsnit, blodprøvetagning samt EKG ambulatorium.

Mere information
  • Souschef Janni Schmidt, tlf. 7842 9535
  • Oversygeplejerske Susie Holbech Esmann, tlf. 7842 5804
  • Ledende Overlæge, Vania G Helbo Jensen, tlf. 7842 5800