De ansatte ved regionen har gode muligheder for at dyrke fitness og motion med rabat i et af de mange fitness-centre i regionen. Koncern HR lavet aftaler med de fleste fitnesskæder og enkelte selvstændige centre i regionen.De ansatte ved Region Midtjylland har gode muligheder for at dyrke fitness og motion med rabat i et af de mange fitness-centre i regionen. Siden nytår har Koncern HR lavet aftaler med de fleste fitnesskæder og enkelte selvstændige centre i regionen.

– Der er lavet rabataftaler med fitness-centre i de allerfleste større byer i Region Midtjylland, fortæller HR konsulent Ole Amby, Koncern HR.
I Aarhus er der aftaler med ti forskellige centre hos fem udbydere, og tager man omegnen med, er der 20 forskellige tilbud. Rabataftalerne gælder typisk både indmeldelse og det månedlige kontingent.
– Medlemskabet er privat, understreger Ole Amby. Region Midtjylland formidler blot aftalen, men er ikke part i medlemsforholdet. Regionen har alene aftaler med selskaberne om, at de tilbyder firmarabat til ansatte ved Region Midtjylland.

Nye aftaler
Der er netop lavet aftaler med to kæder – ”LOOP” og ”Sport og Fitness”. Det betyder rabatmuligheder i yderligere 15 centre. Flere ligger i byer, hvor der ikke i forvejen var aftaler: Bjerringbro, Brædstrup, Holme/Tranbjerg, Kjellerup, Overlund og Skanderborg.
Det er endnu ikke lykkedes at få aftaler i de vestligste byer - for eksempel Lemvig, Ringkøbing og Skjern, men det arbejdes der på. Skive er også først med fra det nye år, når LOOP åbner et center her.
– Flere medarbejdere har gjort opmærksom på steder, hvor der ikke var rabataftaler, og heldigvis er centrene som regel interesserede i at indgå et samarbejde. Vi er trods alt en stor arbejdsplads med mange ansatte, og det giver dem gode mulighed for at få flere nye medlemmer.

Du kan se alle tilbuddene på Koncern HR’s hjemmeside.

Lokale tilbud til konkurrencedygtige priser
Foruden de mange privat fitness og motionsmuligheder med rabat skal også nævnes de mange gode faciliteter, der lokalt er på flere af Region Midtjyllands arbejdspladser. Fælles for disse tilbud er samtidig, at prisen for at benytte dem er meget konkurrencedygtig i forhold til de private kæder.