Fra i dag kan alle oplysninger om Aarhus Universitetshospital findes på hjemmesiden www.auh.dkAfdelingssygeplejerske Jan Husted og hospitalsdirektør på AUH
Gert Sørensen kigger på den nye hjemmeside på en iPad
(foto: Michael Harder, Aarhus Universitetshospital)

Fra i dag kan alle oplysninger om Aarhus Universitetshospital findes på hjemmesiden www.auh.dk

Hvor ligger skadestuen? Hvordan finder jeg Fødeafdelingen? Og hvor kan jeg parkere min bil? Disse og mange andre spørgsmål kan fra i dag besvares på den nye hjemmeside for Aarhus Universitetshospital www.auh.dk

Aarhus Sygehus og Skejby fusionerede til Aarhus Universitetshospital 1. april 2011. I en overgangsperiode har man haft en fusionshjemmeside, hvor man kunne hente oplysninger om selve fusionen. Men fra i dag har Aarhus Universitetshospital en egentlig fælles hjemmeside, hvor man kan søge oplysninger om alle afdelinger samt hente nyheder og faktuelle oplysninger om Aarhus Universitetshospital.
Som noget nyt er der på forsiden et visuelt felt, hvor der kan vises f.eks. videoer, billedserier og animationer fra hospitalet.

- Det er vigtigt for vores store organisation, at patienterne nu har én fælles elektronisk indgang til hospitalet. Samtidig er hjemmesiden også målrettet jobsøgere, presse, forskere, politikere og andre med interesse i hospitalet, siger Gert Sørensen, direktør for Aarhus Universitetshospital.