Med ansættelsen som oversygeplejerske ved Center for Planlagt Kirurgi på Regionshospitalet Silkeborg vender Mette Fjord Nielsen tilbage til et sted, som hun kender rigtigt godt.


 
Mette F Nielsen 
Med ansættelsen som oversygeplejerske ved Center for Planlagt Kirurgi på Regionshospitalet Silkeborg vender Mette Fjord Nielsen tilbage til et sted, som hun kender rigtigt godt.

Det er ikke en ukendt person for medarbejderne i Silkeborg, der 1. marts 2012 begynder i stillingen som oversygeplejerske ved Center for Planlagt Kirurgi.

I årene 2003-2009 var Mette Fjord Nielsen (51) oversygeplejerske på Ortopædkirurgisk Afdeling i Silkeborg, og nu vender hun så tilbage til hospitalet i stillingen som oversygeplejerske for det nyligt oprettede center.

Center for Planlagt Kirurgi blev oprettet i forbindelse med Region Midtjyllands omstillingsplan som en sammenlægning af Ortopædkirurgisk Afdeling og Anæstesiologisk Afdeling i Silkeborg, og er blandt landets største enheder inden for netop planlagt kirurgi.

Mette Fjord Nielsen kommer fra en stilling som oversygeplejerske på Ortopædkirurgisk Afdeling i Vejle, hvor hun blandt andet har været med til at etablere Region Syddanmarks Rygcenter i Middelfart. Den nye struktur i Silkeborg med sammenslutningen af ortopædkirurgi og anæstesiologi finder hun meget spændende:

- Jeg synes, at den nye konstruktion, Center for Planlagt Kirurgi, er meget ambitiøs og banebrydende, og jeg vil rigtigt gerne være med til at bringe Center for Planlagt Kirurgi i front og skabe resultater af høj kvalitet for både patienter, pårørende og medarbejdere, siger Mette Fjord Nielsen.

Mette Fjord Nielsen blev autoriseret som sygeplejerske i 1990 og har siden da været ansat som sygeplejerske på Århus Kommunehospital, Give Sygehus og Vejle Sygehus.

Senere blev hun afdelingssygeplejerske i Røntgenafdelingen på Give Sygehus, frem til hun i 2003 blev oversygeplejerske for Ortopædkirurgisk Afdeling i Silkeborg.

Udover ortopædkirurgi har Mette Fjord Nielsen blandt andet en baggrund indenfor røntgen og intern medicin, og hun har desuden en Master i Offentlig Ledelse.

Mette Fjord Nielsen har fem børn og bor i Gadbjerg ved Vejle med sin mand.

Yderligere oplysninger:
Chefsygeplejerske Tove Kristensen, Hospitalsenhed Midt, tlf. 7844 1004
Oversygeplejerske Mette Fjord Nielsen, Ortopædkirurgisk Afdeling, Vejle, tlf. 7940 5706