Efter mere end 11 år som leder af døgninstitutionen Hald Ege har forstander Dorte Bang besluttet at gå på efterløn.

Dorte Bang har i mere end 40 år arbejdet engageret med vanskeligt stillede børn og unge. For den indsats blev hun sidste år belønnet med Dronningens Fortjenstmedalje i sølv.

Dorte Bang er oprindeligt uddannet socialpædagog og begyndte sit virke på børnehjemmet Nordgården i Randers. Først som assistent, siden som afdelingsleder og derefter forstander. Fra omkring 1990 stod hun i spidsen for en sammenlægning af to børnehjem i Randers.

I 2000 blev hun ansat af Viborg Amt til at opbygge en specialiseret døgninstitution i Hald Ege for omsorgssvigtede børn og unge.

Dorte Bang har gennem alle årene været vellidt blandt både børn, forældre og personale på de institutioner, hun har været tilknyttet. Gennem sin faglige dygtighed og sit engagement har hun medvirket til at gøre institutionerne til rare steder at være. Samtidig har hun givet plads til at udfolde en høj grad af professionalisme.

Fratrædelsen markeres ved en reception fredag 27. januar 2012.

Fakta

  • Døgninstitutionen Hald Ege er et specialiseret socialt tilbud under Region Midtjylland til børn og unge med sociale vanskeligheder. 
  • Institutionen er normeret med 15 døgnpladser

Flere oplysninger

  • Centerchef Søren Johnsen, Region Midtjylland: telefon 7847 8010
  • Forstander Dorte Bang, Hald Ege: telefon 7847 8351