Patientens hospital skal bruge borgernes input til indretning af fremtidens sengestuer, venteværelser med mere.

Derfor slår projektet dørene op for de lokaler, hvor repræsentanter for de ansatte igennem vinteren og foråret har været i gang med at teste rammerne i fremtidens hospital.

Tirsdag d. 29. maj 2012 fra kl. 17.30 til 21.00
I Innovationsstalden, Næstholtvej 11, 7400 Herning

Ved det kommende borgermøde skal tankerne om fremtidens hospital dog ikke blot nedfældes på papir. De skal udleves i mock-ups – modeller i 1:1 – af forskellige typer af rum i DNV-Gødstrup. Modellerne giver deltagerne en mulighed for at vurdere, hvordan grundtankerne om indretning påvirker dem, og på den måde give dem, der skal bygge det nye hospital, en chance for at få borgernes perspektiver med i planerne.

Du kan finde mere information om Innovationsstalden i denne folder eller se billeder fra arbejdet i stalden.

I løbet af aftenen, vil der være tre omgange af workshops med i alt seks emner, man kan vælge imellem. Emnerne vil variere fra Sengestuen og badeværelset, Børn og familier, Foyer- og venteområder, IT-løsninger og velfærdsteknologi, akutte patienter og derepårørende, Kapel/kirkerum. Man melder sig på de forskellige workshops på selve dagen efter interesse

Vi serverer sandwich og lidt at drikke fra kl. 17.30 og indleder de første workshops kl. 18.15, så der er god tid til at orientere sig om de forskellige valgmuligheder.

Medarbejdere fra projektsekretariatet for DNV-Gødstrup og andre af Hospitalsenheden Vests ansatte, som er involveret i byggeprojektet, vil undervejs opsamle inputs fra deltagerne og sørge for, at de bliver en del af de overvejelser, vi gør os, om hvordan fremtidens hospital skal indrettes.

Der er flere muligheder for at melde sig til.

Send en mail til Kvalitetogudvikling@vest.rm.dk

Eller udfyld formularen på www.dnv.rm.dk/borger

Endelig kan du sende dit navn og e-mail til
Projektsekretariatet for DNV-Gødstrup - Hospitalsenheden Vest, Regionshospitalet Herning - Bygning 08
Gl. Landevej 61, DK 7400 Herning

Mærk din kuvert ”borgermøde i stalden”