Hvordan forløb projektet med akutlægehelikopter i Region Nordjylland og Region Midtjylland? Få konklusionen på pressemøde 16. april.




Ved indvielsen i 2011 fortæller helikopterlæge Lars Knudsen om helikopterens muligheder. Regionsrådsformand i Midtjylland Bent Hansen, regionsrådsformand i Nordjylland Ulla Astman og daværende minister Bertel Haarder lytter.

Hvordan forløb projektet med akutlægehelikopter i Region Nordjylland og Region Midtjylland? Få konklusionen på pressemøde 16. april.

Region Nordjylland og Region Midtjylland begyndte 1. juni 2011 et forsøg med en fælles akutlægehelikopter som supplement til det øvrige akutberedskab. Nu har DSI – Dansk Sundhedsinstitut – evalueret forsøgsordningen.

Evalueringen af akutlægehelikopterens forsøgsperiode bliver offentliggjort på et fælles pressemøde i Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, Viborg, mandag den 16. april kl. 10.

Tilmelding til
hb@rm.dk senest fredag 13. april kl. 13.00

På pressemødet gennemgår direktør Jes Søgaard sammen med DSIs forskere hovedkonklusionerne i evalueringen. Til stede er også formand for Region Nordjylland Ulla Astman (S), formand for Region Midtjylland Bent Hansen (S) og repræsentanter for akutberedskaberne i de to regioner.

Evalueringen fra Dansk Sundhedsinstitut omfatter både patient-perspektiver, økonomi, organisation og vurdering af teknologi og fokuserer blandt andet på at afdække, hvilken rolle akutlæge-helikopteren spiller i forhold til at stille borgerne lige i forhold til præhospital lægehjælp og transporttid til specialiseret hospital.

Efter pressemødet udsender Region Nordjylland og Region Midtjylland en kort fælles pressemeddelelse med evalueringen og billedmateriale fra pressemødet.

Flere oplysninger
  • Region Midtjylland, Koncern Kommunikation,
    Henrik Brøns, tlf. 7841 0622
  • Region Nordjylland, Koncern Kommunikation,
    Thomas Chemnitz, tlf. 9635 1112