Ida GötkeFra 1. september kommer Ida Götke, chefsygeplejerske ved Hospitalsenheden Vest, til at indgå i formandskabet for det landsdækkende Akkrediteringsnævn som næstformand.

Næstformand i Akkrediteringsnævnet Anna Guttesen forlader nævnet per 31. august. Som afløser har bestyrelsen for Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet, IKAS, udpeget chefsygeplejerske Ida Götke, Hospitalsenheden Vest. 

Ida Götke kommer til at indgå i det tre personer store formandskab, som derudover består af formand Jesper Poulsen, ledende overlæge ved Gentofte Hospital og næstformand Per Østergaard Jensen, lægefaglig konsulent, Danske Regioner.
Medlemmerne af Akkrediteringsnævnet har alle ledelseserfaring fra en eller flere af de sektorer, der indgår i Den Danske Kvalitetsmodel, DDKM, og har erfaring med kvalitetsudvikling og viden om organisationsstrukturerne i det danske sundhedsvæsen.
Medlemmerne indgår i Akkrediteringsnævnet på baggrund af deres faglige, ledelsesmæssige og personlige kompetencer og egenskaber.

Akkrediteringsnævnet
Akkrediteringsnævnet træffer beslutning om akkrediteringsstatus for de institutioner, som indgår i Den Danske Kvalitetsmodel, og er en uvildig instans, der ved udøvelsen af sin virksomhed er adskilt fra Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet og instituttets bestyrelse.
Nævnet skal sikre fair og ensartet behandling af institutionerne efter klare og gennemskuelige regler.
Læs mere om Akkrediteringsnævnet.


Yderligere oplysninger
Chefsygeplejerske Ida Götke, Hospitalsenheden Vest, tlf. 7843 8520 / 2048 0689.
Kvalitets- og Udviklingschef Birgitte Ostersen, Hospitalsenheden Vest, tlf. 7843 8710 / 2222 8919.