09-08-2012Region Midtjylland og Region Syddanmark er værter for konferencen ”Regionale vækststrategier”, der holdes i Billund 5. september. Konferencen tager afsæt i en netop færdiggjort OECD-undersøgelse af vækstvilkårene i de to regioner.

Mulighederne for regional innovation og vækst er i fokus på den konference, som Region Midtjylland og Region Syddanmark er værter for onsdag, den 5. september.
I løbet af en eftermiddag vil medarbejdere fra OECD præsentere deres dugfriske review om de to regioner og gennemgå rapportens analyser og anbefalinger.
Deltagerne får også lejlighed til at møde regionsrådsformændene Bent Hansen og Carl Holst, lige som viceadministrerende direktør i DI Kim Graugaard vil tale om ”Den danske produktivitetsudfordring”.
Sidst på eftermiddagen er der paneldebat om, hvordan regionale partnerskaber i innovations- og erhvervsfremmeindsatsen kan styrke konkurrenceevnen i virksomhederne. I paneldebatten deltager regionsråds- og vækstforumformændene samt erhvervsmedlemmer fra de to regioners vækstfora.

Konferencens målgruppe er aktører med interesse for at skabe vækst i Danmark, som f.eks. lokalt valgte folketingsmedlemmer, regionsrådsmedlemmer, vækstforummedlemmer, borgmestre, virksomhedsrepræsentanter og erhvervsfremmeaktører.

Pressen er velkommen til at deltage i hele eller dele af konferencen.

Se invitation og program
Tilmeld dig konferencen – sidste frist for tilmelding er 28. august.

Yderligere oplysninger:

Ina Drejer, chefkonsulent
Regional Udvikling
Region Midtjylland
Telefon: 7841 1130
ina.drejer@ru.rm.dk