12-09-2012Food Festival 2012 i Aarhus fik en forrygende start i den forløbne weekend. Arrangementet, der er støttet af Region Midtjylland, havde held med at forene en folkelig festival med en lang række begivenheder for fødevareerhvervet.

Det var lidt af et sats på forhånd at kalde ”Food Festival 2012” for Nordens største fødevarefestival. Men det kom til at holde stik.
Festivalen, der blev holdt for første gang i Aarhus i den forløbne weekend, trak ikke mindre end 27.000 gæster, og det var en flot premiere, siger regionsrådsformand i Region Midtjylland Bent Hansen.
Regionsrådet i Region Midtjylland og Vækstforum Midtjylland har som led i en større fødevaresatsning støttet festivalen med en mio. kroner.
”Jeg synes, at det lykkedes at kombinere en folkelig madfestival – med alt, hvad den indebar af smagsprøver, konkurrencer og udstillere - med en lang række erhvervsarrangementer som European Food Venture Forum, GUDP-konference og Future Food Innovations konference Nyt nordisk og Naturligt. Der var simpelthen lagt op til nogle inspirerende dage med mulighed for dialog om fremtidens fødevarer og fødevareerhverv”, siger Bent Hansen.
”Nu følger der en stor og vigtig opgave for regioner og andre offentlige og private organisationer, der arbejder med erhvervsudvikling. Vi skal nemlig følge op på de gode idéer og hjælpe virksomhederne med at få dem omsat til nye forretningsområder. Det bliver spændende at følge – blandt andet i regi af den regionale fødevaresatsning Klog hverdagsmad”, siger Bent Hansen.

Læs mere om
Region Midtjyllands fødevaresatsning
og Food Festival


Billederne er til fri brug i forbindelse med pressemeddelelsen. Få dem i høj opløsning ved at klikke på dem.


Yderligere oplysninger:
Lars Haahr Jensen, specialkonsulent
Regional Udvikling, Region Midtjylland
Telefon: 7841 1704
lars.jensen@ru.rm.dk