Børne- og Undervisningsminister Christine Antorini (S) på tur mellem skjorter, bukser og trøjer på midtVask. Fra venstre vaskerichef Pernille Lundvang, regionsrådsformand Bent Hansen (S), Christine Antorini (S) og cheflæge Claus Thomsen. Foto: Tonny Foghmar, AUH.

Alt blev vist frem - også det beskidte vasketøj, da Børne- og Undervisningsministeren mandag eftermiddag besøgte Region Midtjyllands eget prisbelønnede vaskeri i Aarhus.

Det hele hang og flagrede frit, så det var fuldt synligt fra vejen. De færreste fodgængere kunne passere bygning 21, uden tydeligt at undre sig over, hvorfor vasketøjet pyntede på snoren, i udkanten af vejen, der snor sig som en sort streg mellem AUH-bygningerne på Nørrebrogade i Aarhus.

Høje hæle gjorde det ikke alene.
Foto: Tonny Foghmar, AUH.

Modsat vasketøjet hang forklaringen da heller ikke i luften: 3F, Region Midtjylland og midtVask mødtes for at vise vaskeriet frem for Børne- og Undervisningsminister Christine Antorini (S).

- Jeg har glædet mig sådan, sagde Christine Antorini, netop som hun ankom til frokoststuen på midtVask. - Og jeg er spændt på, om alt det jeg har hørt om midtVask også passer, fortsatte ministeren.

Ledsaget af blandt andre vaskerichef Pernille Lundvang og regionsrådsformand Bent Hansen fik Christine Antorini efterfølgende den store guidede rundtur på vaskeriet.