I dag tog regionsrådsformand Bent Hansen første spadestik til byggeriet af det store Vestjyske hospital i Gødstrup



Entreprenørmaskiner haft travlt med at byggemodne på grunden og anlægge veje til den kommende byggeplads.

Tirsdag formiddag tog regionsrådsformand Bent Hansen (S) første spadestik til byggeriet af det store Vestjyske hospital i Gødstrup.

Regionsrådsformand Bent Hansen havde fornøjelsen og sekunderet af borgmester H. C. Østerby (S), Holstebro, borgmester Lars Krarup (V), Herning, borgmester Carsten Kismeyer, Ikast-Brande og social- og sundheds udvalgsformand fra Bent Brodersen (V), Ringkøbing-Skjern, kaldte regionsrådsformanden spadestikket for en mærkedag for hele midt og vestjylland.


En enkelt spadestik til flere milliarder kroner. Bent Hansen (S) tager som formand for regionsrådet første spadestik til DNV Gødstrup. Efter spadestikket fortsætter byggemodningen og en af de første opgaver for entreprenøren bliver at indhegne byggegrunden.

Dagen bød også på en spontan og varm velkomst fra en af naboerne til storsygehuset, som nu havde vænnet sig til sin nye nabo og kunne love at sygehuset med garanti ville finde sig til rette i omgivelserne ved Gødstrup.

På vegne af hospitalsledelsen i Vest takkede chefsygeplejerske Ida Götke regionsrådet for at have fået opgaven med at stå for bygningen af det nye hospital: Det er en opgave af format og det er en gave! Vi lover at vi fortsat vil gøre os stor umage med at ambitioner og forventninger bliver indfriet, sagde chefsygeplejersken.
Efter planen er sygehuset klar til at tage imod de første patienter allerede i 2016.
  • Læs mere om byggereriet af Det Nye hospital i Vest - DNV Gødstrup på byggeriets hjemmeside www.DNV.RM.dk