23-01-2013

Med foreløbig seks mio. kroner til initiativet Kreative Partnerskaber sparker Vækstforum Midtjylland gang i en yderligere kommerciel udvikling af regionens kreative erhverv.

De kreative erhverv spiller allerede en betydelig rolle i Region Midtjylland. Men der er potentiale til meget mere hos de kreative virksomheder, der beskæftiger sig med musik, arkitektur, design, radio/tv, bøger, presse, reklame, film, video, kunst, kunsthåndværk, møbler, interiør, indholdsproduktion og computerspil.
Dels har disse virksomheder selv et udviklingspotentiale, og dels kan de understøtte de traditionelle erhvervs konkurrenceevne, hvis de formår at indgå i nye samarbejder. Det er baggrunden for, at Regionsrådet for Region Midtjylland på sit møde onsdag fulgte Vækstforums anbefaling og bevilgede støtte til initiativet Kreative Partnerskaber med foreløbig seks mio. kroner.


Se pressemeddelelse fra konsortiet, der er operatør på initiativet Kreative Partnerskaber og nu skal føre det ud i livet under overskriften More.Creative.


Bent Hansen, formand for
Regionsrådet og Vækstforum
i Region Midtjylland
Telefon: 7841 0010 / 4031 3707
bent.hansen@rr.rm.dk

Niels Milling
Underdirektør
Dansk Erhverv
Telefon: 3374 6302
nmi@danskerhverv.dk

Anders Hermansen
Udviklingskonsulent
Region Midtjylland
Telefon: 7841 1708 / 2014 1292
Anders.hermansen@ru.rm.dk


Kontaktoplysninger på alle regionsrådets medlemmer findes på http://www.rm.dk/politik/politikerne