04-04-2013Som led i 10 årsjubilæet for samarbejdet mellem Shanghai og Region Midtjylland besøger Kinas ambassadør i Danmark i kommende uge Region Midtjylland.

Ambassadør Li Ruiyu vil være i den midtjyske region mandag og tirsdag i kommende uge. Ud over Regionshuset i Viborg besøger han Viborg Kommune, Animationsskolen i Viborg, VIA University College Sundheds Faglig Højskole i Aarhus, Skejby - Det Ny Universitets Hospital og Agro Food Park.
Regionsrådsformand Bent Hansen glæder sig over besøget og især over, at ambassadøren har sat et par dage af til det.
”Det giver os mulighed for at vise vores styrkepositioner frem – både på institutions- og erhvervssiden. Det gavner samarbejdet mellem regionen og Kina, og det styrker de stærke relationer, vi allerede har til Kina gennem vores ti års samarbejde med Shanghai”, siger Bent Hansen.

Flere arrangementer
Region Midtjylland markerer hen over foråret 10 års jubilæet med Shanghai med forskellige Kinaarrangementer og tiltag under temaet: ”Strong Relations Matter”. Den 11. april er der seminar om afsætningsmuligheder inden for agroindustrien hos Agro Food Park, og den 28. maj holdes der jubilæumskonference på Aarhus Universitet med blandt andre handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr og en repræsentant fra Shanghai Bystyre.


Niels Erik Andersen, kontorchef
Regional Udvikling, Region Midtjylland
Telefon: 7841 1120
niels-erik.andersen@ru.rm.dk

Rikke Hjuler Mikkelsen, udviklingskonsulent
Regional Udvikling, Region Midtjylland
rikke.mikkelsen@ru.rm.dk

Læs mere om samarbejdet mellem Region Midtjylland og Shanghai
samt jubilæumsarrangementerne på
www.centraldenmark.eu
samt Midtnet.