02-05-2013Vi vil gerne have flere nye virksomheder, der overlever, og flere, der får succes og bliver store og konkurrencedygtige. Sådan skriver regionsrådsformand Bent Hansen i forordet til dette nummer af kvartalsmagasinet Dialog, der handler om iværksætteri - om kunsten at etablere egen virksomhed og få den til at blomstre.

I bladet tager vi dig med på en rejse ind i iværksætterland. Du kan møde iværksættere, der beskæftiger sig med så forskellige opgaver som at afsløre rotter, fritlægge fotos og dreje metalkomponenter.
Derudover fortæller vicedirektør i Erhvervsstyrelsen Anders Hoffmann om, hvilken dynamik iværksætterne tilfører samfundet.
Christian Vintergaard, direktør i Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise, beretter om indsatsen for at påvirke vores iværksætterkultur. Og den starter helt nede i 0. klasse.
Og så kan du komme med et smut til Sverige, hvor Stockholm School of Entrepreneurship er en del af et gigantisk øko-system, der samler nye og garvede iværksættere inden for alle fag og introducerer dem for investorer og mulige samarbejdspartnere.

Tag turen rundt i bladet
som pdf-udgave eller som
bladremagasin.
eller rekvirer et trykt eksemplar