15-08-2013Region Midtjylland har inviteret kantineledere fra regionens personalekantiner til en dag i sundhedens og smagsoplevelsernes tegn. Arrangementet er et led i regionens fødevaresatsning og skal sætte fokus på sund sæsonmad både på job og derhjemme.

Lederne af de midtjyske personalekantiner i private virksomheder, kommunalt og regionalt får den 6. september chancen for at hente inspiration til at servere sund sæsonmad.
Region Midtjylland har taget initiativ til et inspirationsseminar, der afvikles i forbindelse med Food Festival på Tangkrogen i Aarhus.
”Vi ser kantinelederne som centrale figurer, når det gælder om at påvirke folkesundheden i forhold til den mad, vi spiser. Netop personalekantinerne kan præsentere nye råvarer, nye retter og nye smagskombinationer for deres gæster, som så kan tage ideerne med hjem og bruge dem i deres daglige madlavning”, siger udviklingskonsulent Lars Dyrløv Madsen fra Region Midtjyllands fødevareteam.
Ud over den sunde og velsmagende sæsonmad har arrangementet fokus på lokale råvarer og produkter, og deltagerne på seminaret vil møde flere kantineledere, der har erfaringer med at omlægge til et sundere og mere sæsonpræget sortiment, der også inddrager lokalt producerede varer - uden at det er gået ud over økonomien.

Regionsrådformand Bent Hansen vil åbne seminaret, og blandt oplægsholderne er desuden tv-kokken Claus Holm samt Jane Bagger, der er sundhedsgastronom, kogebogsforfatter og står bag hjemmesiden smagforsundhed.dk.

Se invitation med program 
og tilmeld dig her
Læs om Food Festival

Flere oplysninger:
Lars Dyrløv Madsen
Regional Udvikling, Region Midtjylland
telefon: 7841 1141
larmas@rm.dk