Nøj... NU er det jul! Regionshospitalet i Viborg har samlet juleknas til både patienter og personale.




Sengecentralen på Regionshospitalet Viborg har været forvandlet til ”lækkericentralen”. Her er det servicemedarbejderne Lisbeth Hansen (t.v.) og Lone Madsen er pakker ud for at pakke om.

Nøj... NU er det jul! Regionshospitalet i Viborg har samlet masser af juleknas til både patienter og personale.

En bugnende indkøbsvogn med julemad til familien kan være en logistisk udfordring i sig selv. Men det er intet at sammenligne med indkøb og fordeling af julegodter, når det er til nøje fordeling på fire hospitaler, så der er sødt til julens patienter og personale.

Dosmersedlen med julegodt rummer også noget mere end en almindelig (lækker)sulten storfamilie kan konsumere: 72 bægre likørtoppe, 240 poser lakridskonfekt, 120 poser bridgeblanding, 80 æsker orangegrene, 80 æsker åkander, 120 poser paradisnødder og meget andet. Og hertil kommer bl.a. 162 flasker italiensk rødvin til julemaden og samme mængde halvtør champagne til nytårsaften.

For depotet på Hospitalsenheden Midt er indkøbet ikke så svært. Det er straks en større opgave, når hele molevitten skal pakkes ud og pakkes om, så ingen krog af det store hospital bliver glemt - eller får det forkerte.

Heldigvis fik depotets folk en håndsrækning fra kollegerne i sengecentralen, der var omladestation for hospitalsenhedens julegodter.


Sakset fra NYHEDSbrev Midt