På tirsdag den 4. maj tages de første spadestik til en ny sosu-skole i Aarhus. Den indgår i en større undervisningscampus i Aarhus Nord.
Både borgmester Jacob Bundsgaard og regionsrådsformand Bent Hansen er med til at betjene spaden, når byggeriet af Århus Social- og Sundhedsskoles nye bygninger sættes i gang tirsdag den 4. marts kl. 11. på Hedeager 33, 8200 Aarhus N.

Spadestikkene markerer begyndelsen på opførelsen af en skole, der efter planen skal indgå som en sammenhængende del af et kommende sundhedscampus i Aarhus Nord, blandt andet sammen med nærmeste nabo, VIA University College. Den nye skoles arkitektur bærer præg af, at det er en skole med nærhed og mennesker i centrum. Byggeriet omfatter 13.000 kvadratmeter og skal tages i brug i sommeren 2015.– Fra skolens side er vi rigtig glade for at have Jacob Bundsgaard og Bent Hansen med til at sætte byggeriet i gang. De er repræsentanter for to af vores vigtigste samarbejdspartnere, Aarhus Kommune og Region Midtjylland. Med vores nye bygninger og nye placering får vi de helt rigtige rammer til at kunne opfylde ambitionen om en skole, der er et attraktivt uddannelsessted og som udfylder en naturlig rolle som del af byens uddannelsestilbud inden for sundhed og omsorg. Vi er ikke i tvivl om, at det er afgørende at skabe et levende campusmiljø, hvis man vil styrke uddannelserne og tiltrække flere elever. Disse tanker ligger jo også i god tråd med den netop indgåede aftale om erhvervsskolereformen, hvor der også opfordres til at etablere flere campusmiljøer, siger bestyrelsesformand for Århus Social- og Sundhedsskole Leif Støy.

Læs mere om det kommende nye skolebyggeri.