19-05-2014Konference 19. juni sætter spot på vidensamarbejde og de erfaringer, som 30 virksomheder og 140 forskere fra ind- og udland har fået ved at indgå i projektet Genvej til Ny Viden.


Torsdag 19. juni 2014 inviterer Center for Entreprenørskab og Innovation
(CEI) ved Aarhus Universitet til afslutningskonference for projektet Genvej til Ny Viden, der er finansieret af Region Midtjylland og EU’s regionalfond.
Det foregår Musikhuset Aarhus klokken 10-16.
Blandt oplægsholderne er regionsrådsformand Bent Hansen, Thomas Alslev Christensen fra Styrelsen for Forskning og Innovation samt prorektor ved Aarhus Universitet Søren E. Frandsen.
I Projekt Genvej til Ny Viden har små og mellemstore virksomheder de seneste tre år kunnet få op til 550.000 kroner i tilskud til samarbejde med forskere om et innovationsprojekt. Projektet er finansieret af Region Midtjylland og EU’s regionalfond.

Se program for dagen (pdf)

Tilmeld dig

FAKTA
Genvej Til Ny Viden ledes af Center for Entreprenørskab og Innovation på Aarhus Universitet. Formålet er at øge antallet af små og mellemstore virksomheder i Region Midtjylland, der samarbejder med videninstitutioner om innovation og derigennem opnår en dokumenteret positiv forretningsmæssig udvikling.
Således har små og mellemstore virksomheder kunnet få op til 550.000 kr. i tilskud til samarbejde med forskere om et konkret innovationsprojekt. Mere end 30 virksomheder har deltaget i et vidensamarbejde med 140 forskere fra ind- og udland.