01-05-2014

Fra den 1. juni hedder den nye it-direktør i Region Midtjylland Lars Ole Dybdal. Han kommer fra en stilling som underdirektør i TDC og får på sin nye arbejdsplads en afdeling med 300 ansatte. Han kommer til en stor og kompleks arbejdsplads med ca. 29.000 ansatte og en organisation med store ambitioner på it-området.

Det var et enigt bedømmelsesudvalg i regionen, der blandt 58 kvalificerede ansøgere valgte Lars Ole Dybdal som ny it-direktør. Han er 40 år og har 14 års ledererfaringer samt viden om at sikre drift, udvikling og forandring indenfor it.

– Vi søgte en synlig og engageret leder, der er visionær og samtidig har begge ben på jorden. En person, der har sikker fokus på brugerne, og som samtidig har fokus på en fortsat udvikling i brugen af it. Med Lars Ole Dybdal får vi netop den engagerede og resultatorienterede person, der er vant til, at der stilles meget store krav, siger Ole Thomsen, koncerndirektør i Region Midtjylland og med ansvar for blandt andet it.

– Vi lagde vægt på såvel en solid ledelseserfaring på det strategiske niveau og erfaringer med forandringer. Selvom fokus kan være anderledes i en privat virksomhed end i en offentlig politisk virksomhed, så er sikker drift begge steder centralt. Lars Ole Dybdal har også erfaringen med at se driften i sammenhæng med et forretningsmæssigt perspektiv – og med at sikre dialogen med medarbejderne, siger en tilfreds koncerndirektør.

Lars Ole Dybdal er far til fem, lokal aktiv og bosat i Aarhus. Han er uddannet Cand. Merc. i Strategi, Organisation og Ledelse fra Handelshøjskolen i Århus, nu Aarhus Universitet 1999. Han fik straks sin første ansættelse ved TDC – først som projektleder og har siden bevæget sig frem og opad indtil han i 2007 første gang blev underdirektør. I 2012 blev udnævnt til underdirektør for området Business Transformation i TDC.

– Opgaverne i regionen er meget spændende og udfordrende, – og de passer perfekt med mit ønske om fortsat at kunne videreudvikle mig. Jeg finder det særdeles motiverende med de store udfordringer og muligheder som regionen står overfor. Jeg glæder mig til at bruge alle mine kompetencer og til at samarbejde med regionens medarbejdere om opgaverne, siger Lars Ole Dybdal.

Lars Ole Dybdal starter på sit nye job den 1. juni 2014.


Flere oplysninger
• Ole Thomsen, koncerndirektør, olethomsen@stab.rm.dk,
7841 0040 / 2146 9807
• Lars Ole Dybdal, lars.ole.dybdal@rm.dk, 2374 3709