Efteråret står for døren og med det følger en masse spændende arrangementer om psykiatri og psykisk sygdom - og som noget nyt kan du nu bestille dine billetter online.


Efteråret står for døren og med det følger en masse spændende arrangementer om psykiatri og psykisk sygdom - og som noget nyt kan du nu bestille dine billetter online.

Til efterårets mange interessante temaaftener kan du blandt andet møde Jonas, som siden han var syv år har lidt af alvorlige tvangstanker og tvangshandlinger, før han i 2007 blev opmærksom på, at han måske led af OCD. Eller hør Helle fortælle om, hvordan hun arbejdede 80 timer om ugen - så blev hun syg og indlagt med en invaliderende depression.
Se oversigten over alle efterårets arrangementer og bestil dine billetter online på PsykInfo Midts hjemmeside. Du kan også downloade arrangementshæftet direkte her.

Fakta om temaaftenerne
På temaaftenerne medvirker altid en psykiatribruger, som kender lidelsen på egen krop, samt en psykiatrisk fagperson. Målet med temaaftenerne er at oplyse om de forskellige psykiske lidelser så bredt som muligt og på et sprog med bred appel. Temaaftener indledes med et indlæg fra et panel bestående af fagfolk, patienter og pårørende, hvorefter spørgsmål fra salen besvares.

Modtag nyhedsmail
Du har mulighed for at modtage information om PsykInfo Midts temaaftener i din mailboks. Cirka en gang om måneden vil du modtage en nyhedsmail. Mailen vil indeholde information om temaaftener, der afholdes forskellige steder i Region Midtjylland. Du melder dig til her: Tilmelding.
Hvis du på et tidspunkt ønsker at afmelde denne mailservice, kan det enten ske her eller via nyhedsmailen. 

Program lagt med Midt Magasinet
Hvis du gerne vil have arrangementshæftet i papirform, er det udsendt sammen med Midt Magasinet, som du kan hente på biblioteket, på apoteket, eller hos din praktiserende læge.

Flere informationer kan findes på PsykInfo Midts hjemmeside.