23-10-2014

200 virksomheder ventes at deltage på den årlige eksportdag 30. oktober, hvor de kan møde hinanden, hente inspiration til nye eksportmarkeder og få rådgivning. På programmet er blandt andet en orientering om Region Midtjyllands indsats for internationalisering og eksport.

I lighed med tidligere år finder den årlige Dansk Eksportdag sted i Region Midtjylland, nærmere bestemt på designskolen VIA Teko Design & Business i Herning.

Eksportdagen er en konference og et netværksmøde for små og mellemstore virksomheder, der sætter fokus på vækstmuligheder gennem eksport. Den sætter bl.a. fokus på, hvilke muligheder og udfordringer brugen af sociale medier giver danske eksportvirksomheder.

På dagen vil der være indlæg fra handels- og udviklingsminister, Mogens Jensen, cases fra danske eksportvirksomheder og ikke mindst indlæg om forretningsmæssig brug af sociale medier. Fra Region Midtjylland orienterer udviklingsdirektør Lars Vildbrad om den regionale indsats for internationalisering i virksomhederne. Endelig er der mulighed for gratis rådgivningsmøder med over 40 eksportrådgivere, EKF, Væksthuset, GLOBALmidt og mange flere.

På dagen vil også en stor del af de danske handelsafdelinger på ambassader og generalkonsulater i udlandet være repræsenteret.

Se program

Flere oplysninger:

Ulrik Thomassen, udviklingskonsulent 
Regional Udvikling 
Region Midtjylland 
Telefon: 7841 1524 
ulrik.thomassen@ru.rm.dk