07-11-2014

Region Midtjylland er medarrangør af en konference i Silkeborg 11. november med overskriften Flipped Classroom – en undervisningsform, hvor elevernes aktivitet er i centrum, og læreren er vejleder.

”Det omvendte klasseværelse” eller Flipped Classroom, er temaet for tirsdagens konference på Silkeborg Gymnasium.
Her vil ledere, undervisere, uddannelsespolitikere og andre uddannelsesinteresserede stille skarpt på begrebet og erfaringerne med at vende op og ned på den traditionelle undervisningssituation.

Konferencen giver eksempler på erfaringerne med Flipped Classroom, perspektiver fra forskningen og inviterer til en dag med debat, inspiration og refleksion – og ikke mindst mulighed for networking.

Blandt oplægsholderne er Bent B. Andresen, forskningsleder hos Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Aarhus Universitet, samt fra Syddansk Universitet Flemming B. Olsen, ph.d. og gymnasielektor, og Jens Jørgen Hansen, der er lektor ved Institut for Design og Kommunikation.

Bag konferencen står Region Midtjylland, eSkoler Midt, eVidenCenter, Århus Købmandsskole og Silkeborg Gymnasium, og det er den anden netværkskonference om digital læring på ungdomsuddannelserne.

Se mere på www.eskolermidt.dk


Flere oplysninger:


Henning Tjørnelund, udviklingskonsulent
Regional Udvikling
Region Midtjylland
Telefon: 7841 1106
henning.tjoernelund@ru.rm.dk

Trine Bjerre Mikkelsen, projektkonsulent
Århus Købmandsskole
Telefon: 6094 3257
tbm@aabc.dk


Kontaktoplysninger på alle regionsrådets medlemmer