03-11-2014

Dialog handler denne gang om, hvordan de midtjyske virksomheder og videninstitutioner nu for alvor skal indgå europæiske samarbejder og udnytte mulighederne i EU-systemet for at nå med i det globale konkurrencekapløb. Og der er masser af hjælp at hente i Region Midtjylland.

Europa er kommet et par runder bagud i det globale konkurrencekapløb. Vi har fået baghjul af Asien og USA, og finanskrisen har forstærket deres forspring.
Men Europa har en plan, som skal bringe os på omgangshøjde igen: Europa 2020-strategien skal skabe et nyt Europa, der er både bæredygtigt og konkurrencedygtigt.
Her i bladet kan du læse om, hvordan Europa rykker, og Midtjylland rykker med. Mød en håndfuld virksomheder, der med EU i ryggen har fået gearet deres tankegang og vinderchancer. Eksempelvis KM Rustfri A/S mellem Skive og Struer, SimHerd mellem Viborg og Randers eller Halling Autoophug på Djursland.
Og mød vores regionale medarbejdere, der kender vejene igennem EU-systemet og hjælper med at binde sløjferne – til virksomheder, til forskere, til uddannelsesverdenen og til kulturlivet.

Læs Dialog som pdf eller bladremagasin
Eller rekvirer et trykt eksemplar