Kokke fra hele Midtjylland inviteres til at dyste om den bedste ret med lokale råvarer og krydre den med en god fortælling. Konkurrencen Local Cooking er blandt andet støttet af Region Midtjylland og kulminerer 8. juni i Holstebro.

19.04.2016. 

Har du et konkurrencegen i dig? Er du kok eller køkkenchef på en restaurant i Region Midtjylland? Og arbejder du til daglig med lokale råvarer?

Så vil Region Midtjylland gerne invitere dig til at medvirke ved dette års Local Cooking konkurrence i Region Midtjylland, hvor du og din restaurant kan vinde 10.000 kroner og komme med til den landsdækkende Local Cooking konkurrence. Den foregår på Food Festival i Aarhus i september, og her dyster vinderkokkene på tværs af de fem regioner.

Local Cooking er en madkonkurrence, hvor regionale restauranter dyster om at servere den bedste ret med lokale råvarer og samtidig fortælle den gode historie om råvarer og kvalitet.

Lokal identitet

Udstyret med et køkken og minimum 75 procent lokale råvarer skal de deltagende kokke hver kreere en hovedret, der serveres for et dommerpanel og det tilhørende publikum. Konkurrencen satser på at få større lokal identitet på menukortene i hele Danmark og samtidig give gæster fra ind- og udland mulighed for bedre madoplevelser med mere egnsspecifikt præg.

Dommerpanelet vil i Region Midtjylland bestå af topgastronomer samt repræsentanter for de lokale råvareproducenter, pressen og turismebranchen.

Der er kun otte pladser, så skynd dig at tilmelde dig på Helle@setudefra.com eller Per@mandrup.se

Konkurrencen afholdes den 8. juni 2016 kl. 10-21.00 på Holstebro Tekniske Skole.

Læs mere om konkurrencen her:


Invitation
• Faktaark: Restaurationsbeskrivelse
• Faktaark: Menubeskrivelse