Billedtekster:  Kagemanden blev overrakt mandag 11. april til praktikvejlederne på Tangkær, der tog imod sammen med en beboer (herren i midten).
Kagemanden blev overrakt mandag 11. april til praktik-vejlederne på Tangkær, der tog imod sammen med en beboer (herren i midten).

 

20. april 2016

Det socialpsykiatriske bosted Tangkær i Ørsted på Djursland har vundet prisen som årets praktikplads 2015. Indstillingen til prisen kom fra social- og sundhedsassistentelev Lotte Rohde Kristensen, der har været i praktik på Tangkær.

- Tangkær har et godt struktureret læringsmiljø med fokus på vores faglighed. Det er et praktiksted, der giver mod til at være nysgerrig og opsøgende, siger Lotte Rohde Kristensen.

Kåringen blev markeret i sidste uge med kagemand til praktikvejlederne på Tangkær. Selve kåringen foregik dog allerede 2. marts på Randers Social- og Sundhedsskole.

Bag arrangementet står FOA Randers, der hvert år inviterer elever, vejledere, uddannelsesansvarlige og arbejdsgivere fra Favrskov, Syddjurs, Norddjurs og Randers kommuner samt Region Midt til en dag med faglig fordybelse.

Det er tredje år i træk, at eleverne på de to fagspor Pædagogisk Assistentuddannelsen og Social- og sundhedsuddannelserne har kunnet indstille deres praktiksteder til at blive Årets praktikplads.

- FOA Randers vil med kåringen af Årets praktikplads gerne være med til at fremhæve en lærende og anerkendende praktikplads, der giver eleven mulighed for at udfolde sin faglighed, og som møder eleven som en fagperson i udvikling, siger Lene Hartmann, der er elevansvarlig hos FOA Randers.

Se video med social- og sundhedsassistentelev Lotte Rohde Kristensen, der fortæller hvorfor hun indstillede Tangkær til prisen som årets praktikplads.


Fakta:
Tangkær er et specialiseret bosted for voksne med svære psykiske lidelser eller med Huntingtons sygdom. Bostedet drives af Region Midtmidtjylland som den del af Specialområde Socialpsykiatri Voksne.

Læs mere om Tangkær


Kontakt:

Elevansvarlig ved FOA Randers, Lene Hartmann: 20 44 44 07
Koordinerende praktikvejleder ved Tangkær, Liselotte Bilenberg Jensen: 29 62 52 24

 

Social- og sundhedsassistentelev Lotte Rohde Kristensen (tv) havde indstillet Tangkær til at blive årets praktikplads. Hun ses her sammen med sin daglige vejleder Emina Alibasic.

Social- og sundhedsassistentelev Lotte Rohde Kristensen (tv) havde indstillet Tangkær til at blive årets praktikplads. Hun ses her sammen med sin daglige vejleder Emina Alibasic.