FORSPRING: I Region Midtjylland skal vi leve af, at vores virksomheder skaber og sælger de produkter og løsninger, som verden har behov for nu og i fremtiden. Og det er en krævende verden med øget konkurrence, færre ressourcer og nye digitale muligheder.

Man kunne spørge, om virksomhederne ikke selv er de bedste til at omstille sig til morgendagen og dens udfordringer og muligheder?

Jo. Vores erfaring i Region Midtjylland er, at mange virksomheder er dygtige til at se nye muligheder og at udnytte dem til at skabe vækst og arbejdspladser. Det gælder virksomheder inden for smart industri, fødevarer, energi og miljø samt mange it- og servicevirksomheder.

Men samtidig ved vi også, at mange kan komme hurtigere i gang ved at få råd og vejledning i forhold til de udfordringer, som de møder. Og netop tiden er kostbar, når man løber om kap med andre dygtige virksomheder i alle dele af verden.

Det er her, at Vækstforum og erhvervsfremmesystemet er helt centralt.

Denne udgave af Dialog viser, at de initiativer, som Vækstforum i Midtjylland har igangsat, giver deltagervirksomhederne et forspring og skaber gode resultater - faktisk de bedste i Danmark.

Læs Dialog om erhvervsfremme (pdf) eller Dialog om erhvervsfremme (bladremagasin)