02.06.2016

Effektiviseringskrav skal finde sammen med høj kvalitet i patientforløb og godt arbejdsmiljø for Hospitalsenhed Midts 4.500 medarbejdere. Det er visionen fra Louise Kolind-Sporring, der er ny HR-chef på Hospitalsenhed Midt.

- Jeg trives vældig godt i krydsfeltet mellem effektiviseringer på den ene side og høj kvalitet og arbejdsmiljø på den anden. Hospitalsenhed Midt er inde i en positiv udvikling, og jeg glæder mig til at bidrage sammen med mine kolleger i HR, siger Louise Kolind-Sporring.

Hun kommer fra en lederstilling på VIA University College. Inden da stod hun i spidsen for fusioner på dagsinstitutionsområdet i Skanderborg Kommune og har en fortid som konsulent hos AKON, hvor hun blandt andet har ledet arbejdsmiljøforløb på Hospitalsenheden Vest.

- Hospitalernes stærke fagprofessionelle kulturer er et stort plus. Som HR-chef vil jeg møde Hospitalsenhed Midts faggrupper med nysgerrighed og lytte til, hvad de har brug for på HR-området, før jeg sætter retning og prioriterer indsatsområder i samarbejde med mine kolleger i HR, forklarer Louise Kolind-Sporring.

Arbejdsmiljø og uddannelse

Louise Kolind-Sporring har især erfaring inden for arbejdsmiljø- og uddannelsesområdet. Det er lige netop to ud af HR-stabens fire arbejdsområder, som også dækker løn og personaleforhold. HR har 37 medarbejdere, der servicerer Hospitalsenhed Midts fire hospitaler i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive.

-Jeg vil møde Hospitalsenhed Midts 37 HR-eksperter med et åbent sind, ydmyghed og ikke mindst differentieret ledelse. Der er stor forskel på at arbejde med uddannelsesområdet over for fx løn- og overenskomstforhold, og min ledelse skal matche de forskellige vilkår, som HR arbejder under, siger Louise Kolind-Sporring.

Vant til politisk bevågenhed

På Hospitalsenhed Midt bliver Louise Kolind-Sporring en af fem stabschefer i hospitalsadministrationen. Administrationschef Tine Joensen glæder sig meget til at byde den nye HR-chef velkommen.

- Louise kommer med stor ledelseserfaring og en stærk profil inden for HR, og hun er vant til at lede forandringsprocesser med stor politisk bevågenhed. En erfaring, som er særdeles relevant i en organisation som vores, fortæller Tine Joensen.

Stillingen som HR-chef har været ledig siden begyndelsen af april, da daværende HR-chef, Tine Joensen, tiltrådte som administrationschef på Hospitalsenhed Midt.

Flere oplysninger

  • Administrationschef Tine Joensen, Hospitalsenhed Midt, tlf. 7844 1201 / 2047 3092
  • HR-chef Louise Kolind-Sporring, Hospitalsenhed Midt, tlf. 4242 9897