02.05.2016

Fra 1. juni står Claus Kofoed i spidsen for en af landets største it-organisationer. Det sker, når han skifter jobbet som koncern it-chef i Region Nordjylland ud med en post som it-direktør i Region Midtjylland.

Topposter i TDC, Energinet.dk og Region Nordjylland pryder cv'et på Region Midtjyllands nye it-direktør. Alle steder med gode resultater, både når det gælder konkrete projekter og samarbejdssiden.

- I et meget stærk ansøgerfelt har vi peget på en leder, der kan udvikle organisationen og skabe resultater sammen med andre. Claus Kofoed har vist megen forståelse for netop sundhedsvæsenets behov for effektiv og driftssikker it-understøttelse og en stor respekt for den indsats, der ydes i sundhedsvæsenet. Så jeg er sikker på, at vi har fået en fantastisk dygtig leder, der kan både konsolidere og udvikle it-området, siger koncerndirektør Ole Thomsen.

Claus Kofoed, 58 år, bor i Beder syd for Aarhus. Han er gift med Karen, der er ledende terapeut på Aarhus Universitetshospital. Familien tæller også to voksne døtre og en søn på 17 år. Når der ikke står it på programmet, trækker sommerhuset ved Vesterhavet, cykling, vandring i de østrigske alper eller en tur på langrendsski i Norge.

Flere oplysninger

  • Claus Kofoed, kommende it-direktør, tlf. 2021 9944
  • Ole Thomsen, koncerndirektør, tlf. 2146 9807